NL   |   EN   |   DE
Onze tours:
Highlight Tour | Tours op maat | Ongewoon Shoppen

Maastricht Highlight Tour:

Deze fietstocht verbindt de interessante hoogtepunten met minder bekende plekken in de Maastrichtse binnenstad en de rand van Maastricht. In een kleine groep van maximaal ongeveer 12 personen fiets je achter de gids aan die je door het centrum van Maastricht leidt.

Deze rondleiding op de fiets voert je o.a. langs het Vrijthof met de St. Servaasbasiliek, naar het Onze Lieve Vrouweplein, over bruggen, door schilderachtige straatjes, langs oude vestingmuren, maar ook naar de nieuw ontwikkelde stadsdelen met winkels en gebouwen van verschillende bekende architecten.

Nadat we zo’n dikke twee uur onderweg geweest zijn, wordt de tour beëindigd bij het station, vanwaar we ook gestart zijn.

Vertrektijden en prijzen: zie praktische info.

«Terug naar boven»Tours op Maat:

Naast de standaard tour biedt Bike Tours Maastricht ook Tours op Maat aan.

Een unieke tour afgestemd op jouw gelegenheid tijdens een weekendje Maastricht, een bedrijfsuitje, familiedag of andere gelegenheid.

Een Maasdal-tour voor sportievelingen of een food-tour voor de lekkerbekken. In overleg met Veronique is heel veel mogelijk en kun je je eigen Thema-tour samenstellen.

Ook in de wintermaanden is veel mogelijk. Zie ook "Ongewoon Shoppen Maastricht".

Vertrektijden en prijzen: zie praktische info.

«Terug naar boven»Ongewoon Shoppen Maastricht:

Een bijzondere winkel-wandeltocht door hartje Maastricht. Zowel voor de "doorgewinterde shopper" als voor de partner of echtgenoot die mee "moet", is dit een aanrader. Allerlei speciale shopjes en winkeltjes worden bezocht. Zowel het centrum van Maastricht als de nabije omgeving nodigen hiertoe uit en zullen worden ontdekt als de gids de ongewoon-shoppers rondleidt en persoonlijke tips en informatie geeft over winkeltjes, eten, drinken en gebruiken.

Dit ochtend of middag vullend programma wordt georganiseerd op aanvraag.

Erg leuk om te doen in de wintermaanden als het fietsen minder interessant is vanwege de weersomstandigheden. Tijdens Winterland en Magisch Maastricht is de stad sfeervol verlicht en nodigt uit om de veelzijdigheid van Maastricht te ontdekken.

Ontdek, Proef & Beleef Maastricht! En geniet!

Vertrektijden en prijzen: zie praktische info.

Bel of mail naar Veronique voor informatie:

«Terug naar boven»

info@biketoursmaastricht.nl | +31-615086190