NL   |   EN   |   DE

Over ons

Bike Tours Maastricht is een jonge onderneming, opgericht door Veronique America, die tevens de eigenaar is. In 2013 kwam ze op het idee om fietstours speciaal voor actieve genieters te organiseren.

Het begon allemaal met een fietstocht in een prachtige wereldstad, waarvan ik zo gecharmeerd was, dat ik vond dat ons eigen Maastricht dat ook verdiende.

Door mijn achtergrond in de sport, mijn passie voor Maastricht en het feit dat een stadsrondleiding op de fiets nog niet bestond, was het besluit snel genomen. Het inspireerde me mooie en complete fietstochten uit te zetten en stijlvolle rode Oma-fietsen aan te schaffen.

Veronique woont al heel lang in Maastricht en is hier het grootste deel van haar leven opgegroeid. Ze is de perfecte schakel tussen jou en de stad. Op haar eigen, persoonlijke manier wil ze haar enthousiasme voor Maastricht graag delen met anderen. Je hoort vaak dat Maastricht een bourgondische, bruisende en gezellige stad is, en dat is absoluut waar, maar de meesten kennen het nauwelijks. Met leuke weetjes, interessante feiten en een scala aan tips voor goede restaurants, cafés en uitjes voor verder verblijf in de stad of omgeving weet ze de gasten te boeien en Maastricht te laten ontdekken, proeven & ervaren.

Niet alleen in een groep, maar ook als je alleen of met z'n tweeën op pad bent, kun je deze belevenis op de fiets meemaken ……… en ervan genieten!

Bel of mail Veronique voor informatie of om te reserveren.

«Terug naar boven»

info@biketoursmaastricht.nl | +31-615086190