NL   |   EN   |   DE

Ontdek, proef & beleef Maastricht!


Welkom bij Bike Tours Maastricht!

Als je Maastricht wil verkennen, dan is een rondleiding op de fiets met Bike Tours Maastricht de beste start van je dagje uit of weekendje weg. De hele stad ademt een sfeer van genieten. Je waant je al in het buitenland. Wil je meer zien dan alleen het Vrijthof, de St. Servaas basiliek en de winkelstraten? Ook de verborgen plekjes ontdekken van deze bourgondische stad aan de Maas? Maak dan een fietstocht met Bike Tours Maastricht! Wij kennen de weg en nemen je graag mee op onze Highlight Tour. In ongeveer 2 à 2,5 uur tijd rijgen we alle bekende bezienswaardigheden en vooral ook een heleboel onbekende, verrassende plekjes aan elkaar.

Geen tijd voor het uitzoeken van de leukste route en toch niets missen van al het moois in Maastricht? Fiets op een ontspannen manier achter je gids aan, die met een mix van historische en actuele weetjes en anekdotes het verhaal van deze prachtige stad persoonlijk en interessant maakt en je de geheimen van Maastricht onthult. Een scala aan tips voor lekker eten en drinken, speciale winkels en andere gelegenheden maken het geheel compleet om je optimaal te laten genieten van je verblijf in Maastricht.

We vertrekken van donderdag t/m zondag om 10.30 vanaf het Stationsplein (naast Centraal Station Maastricht). Wel even van te voren reserveren!

Bel of mail even naar Veronique om te informeren naar de mogelijkheden of om te reserveren.

+31-615086190 | info@biketoursmaastricht.nl

Reserveer nu! Tot ziens!

«Terug naar boven»

info@biketoursmaastricht.nl | +31-615086190